Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wachter Samuël - Joran Bulens

Mijn naam is Joran Bulens en ik ben 30 jaar. Ik ben getrouwd met Rianne. Ik ben werkzaam als service adviseur bij Ford Fischer in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden te vinden, aan het gamen en doe ik aan airsoft.

In De Strijd speel ik wachter Samuël en soldaat. Vroeger heb ik een paar jaar toneel gespeeld. Op een gegeven moment kreeg ik andere interesses waardoor ik een tijd lang gestopt ben met toneelspelen. Vorig jaar heb ik voor het eerst weer mee gedaan met het openluchttheater " Hek wat van oe an" onder leiding van Jos. Toen merkte ik dat ik het acteren toch wel gemist had. Dus toen de mogelijkheid zich voordeed om mee te doen aan de Passiespelen 2019 vond ik dat helemaal geweldig! Alle spelers hebben er veel zin in en iedereen wil een geweldig stuk neer zetten! Het wordt een geweldig spektakel, dus zeker de moeite waard om het te komen bekijken.