Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Strijd-app

Wilt u niets missen omtrent de Passiespelen in Hertme? Download dan de Strijd-app. Hierin staat actueel nieuws, spelersinfo en het programmaboekje. Tijdens de voorstellingen leest u live de teksten mee van de vertellers en de liederen. Naar eigen keuze in de originele taal, Nederlands, Duits of Engels. De app is mogelijk gemaakt door ScoreMedia en zowel voor Apple als Android beschikbaar. Of zoek op “De Strijd Passiespelen Hertme”.

"Lees live mee met de vertellers en de liedjes"

Het idee om iets met ondertiteling te gaan doen, ontstond toen werd besloten om ook Duitse toeschouwers aan te spreken. Productieleider Harry Lutkenhaus heeft verschillende musicals en opera’s bezocht en zag dat in theaters soms met boventiteling wordt gewerkt. Harry zag de meerwaarde ervan, maar hij zag ook dat een dergelijke oplossing in een openluchttheater nauwelijks realiseerbaar is. Daarnaast is niet iedereen gecharmeerd van een boventiteling dus moest er een oplossing komen in een vorm waarbij de toeschouwer zelf bepaalt of deze gebruik maakt van boventiteling.

Met de Strijd-app heeft het openluchttheater een primeur in huis! Naar wens kan de toeschouwer gebruik maken van ondertiteling. Een discreet donker scherm (weinig strooilicht) met witte letters. Alleen vertoond op momenten dat de vertellers spreken of als er gezongen wordt.

In de app is tevens het programmaboekje opgenomen en is het laatste actuele nieuws over de voorstelling te raadplegen.