Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Noabers

Het Openluchttheater Hertme is al sinds jaar en dag een gastvrije en inspirerende plek midden in de gemeenschap van Hertme en omstreken. Jaarlijks trekt het Openluchttheater meer dan 20.000 bezoekers. Grote publiekstrekkers zijn het internationaal bekende Afrika Festival en de populaire Open Air concerten die samen met Metropool Hengelo worden georganiseerd. En wat te denken van de eigen theaterproducties als de Passiespelen en Robin Hood? Deze evenementen kunnen alleen worden gehouden door de enorme toewijding van honderden vrijwilligers!

Dankzij onze Noabers (sponsoren) blijven wij die sprankelende plek in het groen, waar iedereen welkom is. Onze Noabers staan klaar voor het theater, zij ondersteunen ons in financiële zin. Daarmee zorgen zij ervoor dat een gevarieerd cultureel aanbod in ons theater gegarandeerd blijft. Uiteraard worden onze Noabers gewaardeerd met toegangskaarten voor relaties, personeel of klanten. Ook dragen wij hun naam uit op ons terrein en via onze communicatiekanalen.

Draagt u het Twentse culturele aanbod en het Openluchttheater Hertme in het bijzonder ook een warm hart toe? Wilt u uw netwerk vergroten en/of uw relaties mee kunnen nemen naar een concert of voorstelling? Word dan Noaber en neem contact op met het Openluchttheater Hertme voor de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@othertme.nl