Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fondsen/Subsidies

Rabobank Centraal Twente

Ook de Rabobank ondersteunt de Passiespelen Hertme 2019 !!

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Daarom stelt de Rabobank het verenigingsleven centraal binnen sponsoring. We focussen ons niet alleen op financieel gebied en vrijwilligersinzet, maar ook op intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om verenigingsambities in te vullen.

We zijn blij dat de Rabobank deze culturele evenementen die in Twente zijn geworteld, ondersteunt.

Gemeente Borne

Ook de Gemeente Borne ondersteunt de Passiespelen Hertme 2019!

De gemeente Borne heeft een waarderingssubsidie verleend aan het project Passiespelen Hertme 2019 “De Strijd”. De waarderingssubsidie is een incidentele bijdrage in de kosten van activiteiten die op projectbasis worden georganiseerd.

VSBfonds

Ook het VSBfonds ondersteunt de Passiespelen Hertme 2019!

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Provincie Overijssel

Ook de provincie Overijssel ondersteunt de Passiespelen Hertme 2019 !

Het Cultuurfonds van de Provincie Overijssel subsidieert activiteiten die aantoonbaar bijdragen aan de toename en ontwikkeling van cultuurparticipatie of amateurkunst en de culturele ontwikkeling van de deelnemers. Daarnaast met ten minste twee van de volgende activiteiten:

  • Activiteiten die artistiek inhoudelijke innovatie beogen op het gebied van cultuurparticipatie, door samenwerkingen tussen verschillende amateurkunstdisciplines of samenwerkingen tussen de amateurkunstsector en professionele sector.
  • Innovatieve activiteiten ter verbetering van de deskundigheid van een culturele organisatie op het gebied van ledenwerving, vrijwilligersbeleid, publieksbereik, fondsenwerving, marketing en communicatie.
  • Innovatieve activiteiten op het gebied van talentontwikkeling.

Het Cultuurfonds van de Provincie Overijssel heeft de Passiespelen Hertme “De Strijd” een subsidie toegekend, waarvoor wij de Provincie Overijssel zeer erkentelijk zijn. De subsidie helpt ons deze editie van de Passiespelen mogelijk en betaalbaar te houden en te behouden voor de toekomst.

Cogas

Ook de Cogas ondersteunt de Passiespelen Hertme 2019 !!

Al vele jaren is de Cogas een trouwe ambassadeur van kunst en cultuur, door bijdragen vanuit het Cogas Cultuurfonds aan uiteenlopende mooie initiatieven. Cultuur verbindt ons allemaal. En aangezien verbinden de kern van het werk van Cogas is, blijven zij kunstzinnige en culturele evenementen steunen met een bijdrage vanuit het Cogas Cultuurfonds.

Daarnaast reikt de Cogas ieder jaar de Cogas Cultuurprijs uit! Deze publieksprijs is een extra beloning voor het initiatief en er wordt uit 3 genomineerden gekozen.

We zijn blij dat de Cogas ons culturele element Passiespelen Hertme 2019, geworteld in Twente, ondersteunt.