Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wachter Asser - Johan Hendriks

Ik ben Johan, getrouwd met Jet, samen hebben we een zoon, Jelle en een dochter Marije. Ik speel de rol van wachter Asser. Vorig jaar heb ik meegedaan in het stuk Robin Hood waar ik één van de volgelingen was van Robin Hood. Dit heeft mij zoveel plezier gegeven vanwege de locatie waar gespeeld wordt, alsmede dankzij de cast, de toch meer professionele aanpak dan ik gewend ben en uiteraard door het stuk wat toch iets uit mijn jeugd is geweest. Zelf speel ik amateurtoneel in ons dorp Manderveen bij MOP (Manderveen op planken), dat doe ik al een kleine 20 jaar.

Persoonlijk heb ik één keer de Passiespelen bezocht als toeschouwer en ondanks dat ik niet kerkelijk meer ben, brengt het hele verhaal je tot nadenken omdat er toch raakvlakken zijn met het heden. De Strijd zal dit mijns inziens dit jaar nog extra benadrukken en als u dat gevoel krijgt, hebben we het met elkaar goed gedaan.