Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wachter Amri - Maarten Boerrigter

Mijn naam is Maarten Boerrigter, 26 jaar oud. Ik woon in Almelo en ben werkzaam bij ForFarmers Duitsland als Spezialberater Schwein. In deze functie ga ik over de samenstelling van het voer. Doel is om met voer te zorgen dat boeren technisch zo goed mogelijk presteren. Met name het contact met de boeren en de omgang met dieren spreekt mij zeer aan in deze functie. Hobby’s van mij zijn voetballen, tuinieren en lezen.

In De Strijd doe ik mee als tempelwachter en soldaat. Geschiedenis heeft mij altijd al geboeid en dat komt in dit stuk zeker terug. Daarnaast vind ik het leuk om me te verplaatsen in een rol en letterlijk terug te gaan in de tijd. Dit gaat zeker lukken dankzij het boeiende verhaal en de professionele kleding en attributen. Ik heb geen toneelervaring, maar merk dat dit geen probleem hoeft te zijn. Door de vele repetities gaat het spelen steeds makkelijker en krijg je zin in de voorstellingen.

Aan de bezoekers wil ik zeggen dat het zeker de moeite waard is om te komen. Met vele enthousiaste mensen gaan we proberen een super voorstelling neer te zetten.