Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wachter Ammon - Alof Zwaving

Mijn naam is Alof Zwaving. Ik ben werkzaam bij de Rechtbank Overijssel als bode/beveiliger en hoofd BHV. Naast het werk ben ik actief als bestuurslid en medeorganisator in het Samenwerkingsverband Twekkelerveld. We organiseren een aantal evenementen in de wijk Twekkelerveld in Enschede, zoals: zomerfestival, kerstmarkt, sinterklaasintocht, Halloween, ouderen en kindercarnaval en de verlichte carnavalsoptocht. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Tuffelkroepers en wagenbouwer van de praalwagen voor de Carnaval.

Mijn rol in De Strijd is tempelwachter en  Romeinse soldaat. Het lijkt me erg leuk om mee te spelen, en via de openluchtvoorstelling “Hek wat van oe an” heb ik onder de leiding van Jos mogen proeven aan een stukje acteren. De tijd en energie die er in wordt gestoken om er een bijzonder stuk van te maken is enorm. Het belooft een prachtige voorstelling te worden die men niet mag missen.