Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Verteller Angel - Tess Kosters

Ik ben Tess Kosters, 18 jaar, ik zit nu in mijn afstudeerjaar van de Podiumacademie uitstroom acteur. Ik heb een bijbaantje bij een cafetaria en ik geef theaterles op de Waerdenborch in Goor. Samen met leerlingen uit de 2e en 3e klas produceren we met veel plezier een musical. Ik heb gespeeld bij Kaliber Kunstenschool (2004-2017), Van Katoen en Nu, verschillende producties bij Theater Young Ones (2013-2018), Maanlicht bij KRANG!, Robin Hood, verschillende schoolproducties, een productie bij ARTEZ en momenteel speel ik bij de Stadstheaterploeg. Verder heb ik backstage geholpen bij Het Verzet Kraakt en STORK!.

Mijn rol in De Strijd is Angel, één van de vertellers. Ik doe mee omdat ik dit een erg mooi verhaal vind en het graag verder wil vertellen. Ik ben geen christen maar ben wel erg geïntrigeerd door dit verhaal. Op mijn protestants christelijke basisschool hoorde ik het verhaal jaarlijks, nu kijk ik elk jaar ‘The Passion’. Iedereen kan wel iets in dit verhaal vinden wat hem/haar aanspreekt en dat is het mooie van dit verhaal. Ik wens u veel plezier toe bij De Strijd!