Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat te doen bij slecht weer?

In april kan het mooi weer zijn, maar… “april doet wat ie wil…”. Het kan ’s avonds behoorlijk afkoelen. Ook als je overdekt zit, kan het koud aanvoelen. In dat geval is het raadzaam je warm aan te kleden. Een dekentje of plaid voor over je benen is dan wel heel fijn. Neem deze gerust mee, dit mag!

In de afgelopen jaren hebben we veel creatieve manieren gezien om warm te blijven. Lekker tot aan je nek in een slaapzak (we hebben zelfs verliefde stelletjes gezien in een duo-slaapzak). Een warme kruik, een kussentje om op te zitten, een skipak of zooltjes in de schoenen die verwarmd worden door een batterij. Neem het lekker mee, wij kijken nergens meer raar van op. Open vuur is echter verboden.

Zit je op rang B?

Dan is een kussentje om op te zitten wel lekker. Om warm te blijven zijn alle bovenstaande tips een optie. Mocht het gaan regenen dan is het raadzaam een poncho of regenpak bij de hand te hebben.

Paraplu’s zijn verboden

Deze belemmeren het zicht van de mensen die achter je zitten. Daarnaast worden de mensen om je heen nat van de lekkende paraplu. Niet doen dus.

Heb je geen poncho of regenpak?

Kom je helemaal onvoorbereid, dan zijn het de vrijwilligers van het Openluchttheater die je van een wegwerpponcho voorzien.

Blijf lekker warm, wij kijken nergens meer van op