Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is de Passiemaaltijd?

We willen onze bezoekers in de gelegenheid stellen om voorafgaand aan de voorstelling van een maaltijd te genieten in de stijl van De Strijd – Passiespelen Hertme. Deze maaltijd is niet verplicht, u kunt ook alleen de voorstelling bezoeken.

Per voorstelling zijn er 300 plekken beschikbaar voor de maaltijd. Wees dus op tijd met reserveren. De kosten voor de Passiemaaltijd is €21,50 p.p. voor zowel volwassene als kind, exclusief drankjes. Voor de Passiemaaltijd dient u tenminste 2 uur voorafgaand aan de voorstelling aanwezig te zijn.

Let op: wanneer u de passiemaaltijd aanschaft moet u ook een ticket voor de voorstelling aanschaffen, anders krijgt geen toegang tot het terrein!