Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pontius Pilatus - Paul Krijnsen

Ik ben Paul, fysiotherapeut van oorsprong, nu arbeidsongeschikt. Ik ben alleenstaand en heb een uitwonende dochter van 27 jaar. In het dagelijks leven hou ik me bezig met acteren, zingen, golf en doe ik vrijwilligerswerk voor Humanitas Twente. In De Strijd speel ik Pontius Pilatus. Ik doe mee aan De Strijd omdat ik toneelspelen heerlijk vind, omdat het stuk mij aanspreekt én omdat ik in 2014 door fysiek ongemak op het laatste moment moest afhaken bij de Passiespelen.

Ik heb toneelervaring opgedaan bij o.a. Studio 65 in Enschede (musicals Titanic, Jesus Christ Superstar, Drie Musketiers), Robin Hood 2017 in het Openluchttheater Hertme, Het Verzet Kraakt 2017 in Almelo, Stork! 2018 in Hengelo en Scrooge december 2018 Theaterhotel Almelo.

Het lijdensverhaal is van alle tijden en wordt op vele manieren voor het voetlicht gebracht maar de entourage van het Openluchttheater in Hertme maakt het nog specialer en daar komt de boodschap nog intenser binnen.