Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Peter Scheltinga - Farizeeër Nahum

Mijn naam is Peter Scheltinga, ben 48 jaar en kom uit Enschede. Ik woon daar samen met mijn vrouw Petra, die weliswaar niet meespeelt in De Strijd, maar mij wel van harte ondersteunt. Niet alleen hielp ze mij bij het oefenen van de auditiescripts, ze keek ook zonder al te veel gemopper vier maanden tegen mijn ongeschoren gezicht aan.

In 2014 heb ik ook meegedaan aan de Passiespelen, toen zong ik mee in het koor. Ik vond dit een hele fijne ervaring en heb dus niet lang hoeven nadenken of ik me weer aan zou melden voor deze productie. Ik vind het geweldig om nu niet alleen in het koor te zingen, maar ook een echte rol te hebben. Tijdens De Strijd ben ik Nahum, een farizeeër.

In het dagelijks leven ben ik senior dataspecialist bij Kennispunt Twente, het onderzoeksbureau van en voor de Twentse gemeenten. In mijn vrije tijd zing ik in twee verschillende koren (Toonkunst Enschede en Aufwind in Gronau). Verder ben ik nog suppoost en rondleider in de Enschedese Synagoge. 

Ik wens alle bezoekers een fijne voorstelling toe.