Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hertme is klaar voor de première van De Strijd

Vrijdag 12 april is de première van De Strijd – Passiespelen Hertme. De afgelopen maanden is er met ruim 200 mensen (acteurs, muzikanten, regie en productieteam, vrijwilligers) hard gewerkt om De Strijd in de steigers te zetten. Het belooft een prachtige voorstelling te worden! U wilt dit spektakel toch niet missen? Koop snel uw ticket. De première is uitverkocht, maar de rest van het weekend én in het paasweekend worden voorstellingen gespeeld.

Nog niks te doen met Pasen? Kom naar Hertme!

De Strijd-app

Met de Strijd-app heeft het openluchttheater een primeur in huis! Tijdens de voorstellingen leest u live de teksten mee van de vertellers en de liederen. Naar eigen keuze in de originele taal, Nederlands, Duits of Engels. In de app is tevens het programmaboekje opgenomen en is het laatste actuele nieuws te raadplegen.

Nog niks te doen met Pasen?

Kom naar Hertme! De Strijd is van 12 t/m 22 april in het openluchttheater te zien. Rang A is zo goed als uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor rang B. Op deze plek zit u nog dichter bij het podium en beleeft u de voorstelling nog intenser.