Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Moeder Maria - Nathalie Postma

Mijn naam is Nathalie Postma, ik ben 49 jaar, moeder van Imke van 18 en Jesse van 21. Ik woon in Apeldoorn maar ben geboren in Oldenzaal. In mijn dagelijks leven werk ik als consulent mantelzorg en coördineer ik een Geheugensteunpunt voor mensen met beginnende dementie.

In De Strijd speel ik Maria (moeder), een rol die ik voor de derde keer mag spelen. Ik ben hier heel blij mee omdat het karakter Maria mij echt geraakt heeft, ze voelt als een deel van mijzelf. Ik ga haar neerzetten met alle respect voor haar bijzondere moederrol. Ik hoop dat ik haar warmte, kracht en intelligentie over kan brengen. Ik doe wederom mee aan de Passiespelen vanwege de fijne sfeer die er hangt. Iedereen doet er toe en doet mee.

Ik heb ondertussen meerdere kleine en grote rollen mogen vertolken bij verschillende producties en verenigingen. Bovendien zing en speel ik bij mijn eigen theatergezelschap MuSeSi in Apeldoorn. De laatste jaren houd ik mij vooral bezig met kleinkunst. Ik vind het heerlijk om kleine opdrachten te vertolken en zo probeer ik mensen op mijn manier te raken.

Laat u meeslepen door het verhaal en bekijk het eens van verschillende kanten. Wat is goed en wat is fout en in hoeverre bestaat dit? Misschien is beide wel nodig, wie weet. Ik hoop dat wij u de verschillende kanten van dit verhaal kunnen laten zien. Laat u verrassen.