Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Maria Magdalena - Eline Koenjer

Ik ben Eline Koenjer. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in het gezellige Lemelerveld. Daar heb ik een kantoor/studio aan huis. Als ZZP'er ben ik onder de naam Studio Eline inzetbaar als trainer/trainingsacteur, stemacteur, zangeres en communicatie adviseur. Zo heb ik van mijn hobby's mijn werk gemaakt. Ik zing in een vocaal kwartet en hou ik ervan mijn huis te stylen, lekker te koken of uit eten te gaan en ben ik graag creatief bezig met de kinderen.

Maria Magdalena is de rol die ik mag vertolken. In een grote (buiten)productie mogen spelen en zingen, is wat ik het liefste doe. Samen met veel andere gepassioneerde mensen een geweldige voorstelling neerzetten die het publiek raakt, ontroert en vermaakt, geeft mij veel voldoening. Al sinds de lagere school zing en acteer ik. Ik heb allerlei lessen en workshops gevolgd om me te ontwikkelen, dit blijf ik in de toekomst doen. Het Verzet Kraakt in Almelo is de laatste productie waarin ik heb gespeeld.

Ik hoop dat u een prachtige voorstelling gaat beleven. Het is natuurlijk een meer dan bekend verhaal, maar probeer er zonder oordeel of verwachting naartoe te gaan. Laat u raken, ontroeren en beroeren. Hopelijk kunt u er wat voor in uw eigen leven uit meenemen.