Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hogepriester Kaifas - Marcel Postma

Ik ben Marcel Postma, echtgenoot en vader van twee dochters. In het dagelijks leven werk ik als customer service medewerker bij een productiebedrijf in Apeldoorn. In mijn vrije tijd roei ik graag op het Twentekanaal bij de Twentse Roeivereniging Tubantia. Ook zing en speel ik basgitaar in twee bands, Backtrack en Pixels en ben regelmatig in het openluchttheater te vinden als vrijwilliger bij de diverse voorstellingen.

Als speler ben ik Kaifas, de hogepriester. Een geweldige rol om te spelen. De strijd komt ook bij de hogepriesters duidelijk naar voren. Hoe brengen we Jezus tot zwijgen? En zijn we het onderling wel met elkaar eens? Heel anders dan de rol van vogelvrije die ik speelde in Robin Hood in 2017. Maar de geweldige sfeer, de inzet en het enthousiasme van het team is bij deze productie niet anders.

Mijn jongste dochter doet ook mee in De Strijd als Salomé, dochter van Herodes. Daarnaast zingt ze, net als ik, mee in het koor bij deze passiespelen en dat is wel heel erg leuk om te doen. En weer een nieuwe uitdaging, want dit is de eerste keer dat ik in een koor zing. En wat voor een koor! Wat een enthousiasme en passie voor het zingen! Gegarandeerd kippenvel bij de koorstukken…

De Strijd is een geweldige productie die het aloude lijdensverhaal laat zien als niet alleen een strijd van Jezus zelf, maar ook van Maria, de apostelen, Maria Magdalena, de hogepriesters en de stadhouder Pontius Pilatus. En uw strijd. Want de strijd is van alle tijden…