Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hogepriester Annas - Ben Hesselink

Mijn naam is Ben Hesselink, woonachtig in Borne. Ik ben 55 jaar, getrouwd met Elise en samen zijn we ouders van 4 kinderen, een dochter en drie zoons. Muziek speelt een belangrijke rol in ons gezin. Zelf zing ik al zolang ik leef. In het dagelijks leven ben ik officier bij Brandweer Twente in de rol van kazerne-coördinator van de centrumkazerne in Hengelo.

Mijn rol in De Strijd is hogepriester Annas. In de vorige versie van de passiespelen was ik apostel. Ik denk daar met veel plezier aan terug. We hebben met ontzettend veel plezier als groep apostelen geacteerd. Een hechte groep, jaarlijks wordt er nog een “aposteldag” georganiseerd. Naast de vorige passiespelen heb ik ook een rol gehad in de film van Hertme in de oorlogsjaren “nooit verteld”.

Ik heb iets met Hertme en het openluchttheater. Mijn beide ouders zijn geboren en getogen in Hertme. Pastoor Veeger, de geestelijk vader van het openluchttheater, kwam vroeger bij ons thuis. Mijn vader reed met hem naar Brabant voor jachtpartijen bij de familie van Puijenbroek.