Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Herodias - Joyce Nawijn

Mijn naam is Joyce Nawijn, getrouwd en trotse moeder van 2 zoons, een dochter, 2 “schoon”kinderen en onze hond “Kalle”. Ik ben groepsleerkracht in het basisonderwijs. Mijn hobby’s zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, maar de belangrijkste zijn: zingen, muziek, hardlopen, lezen, met de hond trainen, knutselen. Ik heb gespeeld en gezongen in kindertheaterproducties en andere kleine producties.

In de vorige Passiespelen speelde ik de rol van moeder Maria. Een enorme ervaring, die mijn leven op een intense manier heeft beïnvloed. Vandaar dat ik nu heb geauditeerd om een andere ervaring en beleving rijker te worden. Ik ben opgegroeid met deze verhalen en om ze op deze manier te beleven is heel bijzonder. Eigenlijk bijna niet te omschrijven wat dat met je doet. Deze keer speel ik onder andere de rol van Herodias, de vrouw van Koning Herodes. Een feeks en carrièregerichte vrouw. Voor mijn gevoel compleet het tegenovergestelde van mijn vorige rol en ook van mijzelf en daarom een uitdaging! Ik zing mee in het koor en speel ook een vriendin van moeder Maria. Omdat ik een dubbelrol speel, zal het lekker druk zijn, maar ik heb er veel zin in!

Lieve bezoekers, het passiespel heet De Strijd. In al onze facetten van het leven speelt dit thema door en is ook van alle tijden. Om van je eigen strijd een positieve kant te zien is een proces, volgens mij het leven. Dat valt niet altijd mee. Deze kant komt prachtig naar voren in dit stuk. Het laat zien dat mensen, mensen zijn met hun gebreken en fouten, maar ook met hun liefde en passie. Dat is voor mij de boodschap die Jezus heeft willen laten zien en ervaren: ”De liefde voor je naaste en jezelf!” Mijn wens is dat u geraakt wordt door deze voorstelling en die liefde kunt meenemen in uw eigen leven!