Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Farizeeër Moab - Michiel Bik

Ik ben Michel Bik, 59 jaar en woon in Enschede. Ik zing al heel lang in koren. Op dit moment zing ik in het Koninklijk Hengeloos Mannenkoor, Bison Futé en Studio65, waar ik mijn eerste echte toneelervaring heb opgedaan. Met Studio65 heb ik meegespeeld in Jesus Christ Superstar (2015) en 3 Musketiers (2018). Ik heb auditie gedaan voor De Strijd omdat ik meer wil acteren. Die kans krijg ik nu, want ik heb de rol van Moab; een listige Farizeeër die het heel wat mensen moeilijk maakt. Behalve De Strijd zing ik ook mee met The Queen Symphonie van Tolga Kashif. Tussendoor probeer ik ook wat aan sport te doen: hardlopen wandelen en vooral fietsen. Best wel druk allemaal naast mijn fulltime baan als magazijnmedewerker.

Wij zijn vanaf 9 september al druk met repetities van acteren en zingen en het beloofd een prachtig theaterstuk te worden. Wij zijn met een geweldige ploeg bezig en ik heb er veel plezier en zin in!