Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Apostel Judas - Marc Nieuwland

Ik ben Marc, 47 jaar, getrouwd en vader van drie zonen (18, 16 en 13). Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik geef trainingen over Lean en help bedrijven hun processen te verbeteren met deze Japanse filosofie. Daarnaast ben ik één van de oprichters van Voor-Z productie. Een productiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In De Strijd speel ik de rol van Judas. Die in deze editie niet de traditionele rol van verrader speelt, maar een trouwe volgeling die Jezus niet wil, maar móet verraden. Prachtig om te spelen! De afgelopen twee edities van de Passiespelen heb ik de rol van Jezus gespeeld, dus ik weet hoe mooi het is om met een grote groep zo’n productie neer te zetten in het Openluchttheater. Daarom kon ik het niet laten deze editie weer mee te doen.

Ik heb er veel zin in en hoop dat de enorme inspanning van alle vrijwilligers, mensen achter de schermen en spelers, weer maakt dat het publiek volop kan genieten. Gezien de geweldige sfeer die er vanaf de eerste repetities al in zit, kan dat niet fout gaan.