Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Apostel Jacobus de Meerdere - Jan Marten de Jong

Ik ben Jan Marten de Jong. Getrouwd met Brenda, twee kinderen: Sylje (12) en Jets (6). We wonen in Almelo. Ik werk bij de gemeente Zwolle. Mijn hobby’s: muziektheater, pianospelen, kamperen en mijn gezinsleven.

Ik ben één van de discipelen van Jezus: de apostel Jacobus (de Meerdere). Ik wilde dit jaar graag een keer meedoen in Hertme om te ervaren hoe het is om in een ander gezelschap mee te doen. Daarbij komt dat ik protestant Christelijk ben opgevoed: het lijdensverhaal heeft een bijzondere betekenis in het christelijk geloof en ook voor mij.

Ik speel een aantal jaar bij Muziektheater Servus in Almelo. Daar heb ik meerdere rollen gehad, zoals de slechterik ‘de Duke’ in Moulin Rouge en het afgelopen jaar was ik de wrede rechter Frollo in Quasimodo. Daarnaast heb ik meegedaan in het theaterspektakel ‘Het Verzet Kraakt’ in 2017 in Almelo.

Geniet en laat je inspireren door dit eeuwenoude en bijzondere verhaal.