Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beleef het in Hertme!

Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar versterking voor ons team Foto/Videografie en Marketing, PR & Communicatie! Misschien zoeken we jou of wellicht weet jij iemand die ons kan helpen!

Openluchttheater Hertme wint de Zilveren Haring!

Op woensdag 12 juni werd dit jaar wederom de "Bornse Haringparty" bij Theehuis De Karmeliet gevierd. Stichting Theater & Cultuur Hertme, de stichting van Openluchttheater Hertme, was hierbij voor het eerst aanwezig dit jaar en won de Zilveren Haring!

Voortgang verplaatsing Spookhuis

Nu de dakpannen van het voormalig spookhuis zijn verwijderd en de grond door het Openluchttheater is overgenomen van St. Stephanus, wordt de eerstvolgende stap de fundering van het gebouw. Volg de voortgang ook in het Spookhuis foto-album!

Agenda

openlucht

theater hertme

17 mei

kindervoorstelling

4-5 jul

afrika festival

21 Aug

open air

22 aug

open air

5 sept

helligen hendrik

hendrik's zotte zomer parade
24 okt

halloween

Openluchttheater Hertme


Het Openluchttheater Hertme staat bekend om zijn groene omgeving, het middeleeuwse decor en het brede programma voor jong en oud. De omgeving geeft het Openluchttheater een fantastische ambiance voor muziek en theater en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Evenementen

17 mei

kindervoorstelling

4-5 jul

afrika festival

Mede mogelijk gemaakt door onze Noabers:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief