Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pers

Het Openluchttheater Hertme houdt u actief op de hoogte van nieuws. Alle persberichten kunt u online vinden in het nieuwsoverzicht van de website. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u als redactie of journalist meer wil weten over het Openluchttheater? Een interview houden, beeld- of geluidsopnames maken of toegevoegd worden aan onze perslijst? Neem dan contact op per e-mail.

Accreditatie

Van geaccrediteerde journalisten wordt verwacht dat zij een aankondiging plaatsen en verslag doen van het festival in de media waarvoor zij werkzaam zijn. Verslaglegging van het Afrika Festival (in print of audiovisueel) dient na publicatie zo spoedig mogelijk opgestuurd te worden. Hernieuwde accreditatie is mede gebaseerd op bewijs van eerdere verslaggeving. Het is aan de organisatie van het Afrika Festival, om te beslissen over het al dan niet toekennen van persaccreditaties. Het Afrika Festival vergoedt geen reis- en verblijfkosten van journalisten.