Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Noabers

De Noabers (sponsoren) voelen zich nauw verbonden met het Openluchttheater Hertme en zoals echte Noabers staan zij klaar voor ons! Noabers ondersteunen ons financieel zodat wij voorstellingen, concerten, festivals en nog veel meer kunnen organiseren. Ook helpt deze ondersteuning enorm mee om het Openluchttheater te onderhouden, verfraaien en allerlei kosten te dekken zoals belastingen, verzekeringen, licht en water. De Noabers zijn een zeer belangrijke inkomstenbron voor het Openluchttheater en daarvoor zijn wij ze dan ook heel dankbaar. Dit laten we blijken door hen toegangskaarten te geven tot onze voorstellingen.

Draagt u de omgeving Twente en het bijzonder het Openluchttheater Hertme ook een warm hart toe en wilt u uw netwerk vergroten en/of uw klanten mee kunnen nemen naar een concert? Word dan Noaber en neem contact op met het Openluchttheater Hertme voor de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@othertme.nl