Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Moet ik mijn tickets uitprinten?

U hoeft uw tickets niet per se uit te printen. Tickets kunnen ook vanaf de telefoon worden gescand. Soms kan het voorkomen (vooral bij zonnig weer) dat tickets moeilijk leesbaar zijn vanaf de telefoon. Het uitprinten van tickets kan dit wel voorkomen.