Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kan ik geld terugkrijgen voor ongebruikte tickets of munten?

Wij kunnen u helaas geen geld teruggeven voor niet gebruikte of geannuleerde tickets/munten.

U kunt uw tickets (voor het evenement) proberen te verkopen via https://www.yourticketprovider... indien het een eigen evenement van het Openluchttheater Hertme betreft waarbij de tickets verkocht zijn via yourticketprovider.