Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar versterking voor ons team Foto/Videografie en Marketing, PR & Communicatie! Misschien zoeken we jou of wellicht weet jij iemand die ons kan helpen!

Vrijwilliger Foto/Videograaf

Het Openluchttheater is voor het nieuwe evenementen seizoen opzoek naar vrijwillige Foto/Videografen!

Kom jij uit de buurt van Hertme, ben je in het bezit van een (semi)-professionele camera en is fotograferen jouw hobby/werk? Wil jij onze evenementen bijwonen en tegelijkertijd je vaardigheden laten zien en/of verder ontwikkelen met het schieten en bewerken van foto's en video's?

Stuur dan je motivatie / portfolio naar pr@othertme.nl t.a.v. Dimar Detert


Vrijwilliger Marketing, PR & Communicatie

Het Openluchttheater Hertme is op zoek naar een aanpakkers op Marketing & Communicatiegebied! Je gaat als vrijwilliger deel uitmaken van het Communicatie & PR team van het Openluchttheater Hertme.

We zoeken mensen die kunnen ondersteunen bij evenementen en/of theaterbrede marketing. Dit houdt in meedenken, creatief zijn en het coördineren van PR-, communicatie- en marketingwerkzaamheden.

Ben jij die veelzijdige, nuchtere aanpakker, heb je ervaring op markting/communicatiegebied en ben je woonachtig in Twente? Heb jij zin om in een team van vrijwilligers te werken bij een van de leukste openluchttheaters van Nederland? Stuur dan een korte motivatie naar pr@othertme.nl en vertel iets over jezelf en je achtergrond!

Bij de verschillende werkzaamheden moet je denken aan:

PR (binnen een evenement): aanspreekpunt voor pers en media – onderhouden relevante relaties/contacten - persberichten opstellen – samen onze eigen kanalen beheren.

Communicatie (binnen een evenement): behandelen van inkomende (digitale) post – onderhouden website – berichten plaatsen op social media – nieuwsbrief

Marketing (binnen een evenement en/of theaterbreed): marketing- en verkoopplan (coördinatie) – online en offline advertentie-inkoop - Drukwerk (posters, flyers, etc.)

Mocht je meer informatie willen, laat het ons weten via pr@othertme.nl t.a.v. Dimar Detert.