Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voorstellingen Openluchttheater Hertme tot en met 1 augustus geannuleerd

Naar aanleiding van de maatregelen die de regering heeft afgekondigd op 23 maart 2020 om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, ziet het openluchttheater zich genoodzaakt om alle geplande evenementen tot en met 1 augustus te annuleren.

Het betreft de volgende voorstellingen:
17 mei: Kindervoorstelling, Oorlogsgeheimen
4-5 juli: Afrika Festival Hertme

Hoewel de maatregelen van de overheid momenteel gelden tot 1 juni hebben we moeten besluiten om ook het populaire Afrika Festival dit jaar te annuleren. Als non-profit organisatie, die sterk leunt op een grote groep vrijwilligers, is het niet mogelijk om op een verantwoorde wijze een dergelijk groot festival in het eerste weekend van juli te organiseren.

Iedereen die een ticket heeft gekocht voor een van de geannuleerde voorstellingen zal door ons in de nabije toekomst per e-mail benaderd worden over de verdere afhandeling.

Evenementen die plaatsvinden na 1 augustus gaan vooralsnog door. Hier zullen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM bij volgen.

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel,

Bestuur Stichting Theater & Cultuur Hertme