Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Dertigste Editie Afrika Festival groot succes!

Op 7 en 8 juli 2018 vond de dertigste editie van het Afrika Festival plaats. Deze Openluchttheater Hertme productie was weer een groot succes. Niet alleen omdat beide dagen uitverkocht waren, maar ook vanwege alle positieve berichten die wij hebben mogen ontvangen en het goede verloop. Deze dertigste editie was een speciale editie, waarin twee van de oprichters, John Pisano en Theo in 't Veld in het zonnetje werden gezet. Ook was er om deze reden extra veel aandacht voor de aankleding van het Festival.

Dit jaar was er voor het eerst een tweede podium. Op dit kleinschalige podium, dat zich bevond op de horecaweide, speelden onder andere DJ Rafiki en DJ Austin. Zij speelden heerlijke Afrobeats waarvan onder het genot van een hapje en een drankje zichtbaar werd genoten door onze Festivalgangers.