Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Robin Hood komt terug naar Hertme!

Onder de titel ‘Robin Hood en de roerige reünie’ wordt volgend jaar in het weekend van Hemelvaart weer een fantastisch belevingstheater opgevoerd in het Openluchttheater Hertme. In de afgelopen maanden zijn de audities voor de verschillende rollen gehouden. En afgelopen zondag was de kick-off, waarbij de cast bekend werd gemaakt. Het officiële startsein voor de voorbereidingen van het nieuwe belevingstheater van Robin Hood!

Zeven jaar geleden was het theaterstuk Robin Hood meerdere avonden uitverkocht in Hertme. Het hele theater was omgetoverd in Sherwood Forest. En dat zal ook bij dit nieuwe belevingstheater het geval zijn! Alles wordt uit de kast gehaald om er een fantastisch theaterstuk van te maken, waarbij de bezoekers de avonturen en het leven van Robin Hood kunnen ervaren.

De cast
Het script voor ‘Robin Hood en de roerige reünie’ is geschreven door Marijke Beuvink en Geke Fox. Regisseur Jos Brummelhuis maakte afgelopen zondag de cast bekend. We zijn een paar jaar verder in het leven van Robin Hood en er zijn deels nieuwe acteurs. Maar wie is gebleven, is hoofdrolspeler Iban Gast, die ook komend jaar de rol van Robin Hood zal vervullen. De rol van echtgenote van Robin - Lady Marian - wordt vertolkt door Anouk Monninkhof.
De scriptschrijvers lichtten tijdens de kick-off een klein tipje van de sluier op over het verhaal. Van relaties met de nodige problemen en vogelvrijen die niet meer zo vogelvrij zijn, tot een heus liefdesverhaal. Een bezoek van Franse edele dames brengt reuring op de jaarmarkt in Sherwood Forest. En ook de sheriff, die inmiddels gepromoveerd is tot graaf, ontbreekt niet in dit verhaal. Deze rol wordt vertolkt door Paul Krijnsen.

Feestelijke start
Het belevingstheater wordt uitgevoerd door een cast van maar liefst 65 personen. Iban Gast en Anouk Monninkhof sneden samen een enorme slagroomtaart aan, waarmee de start van ‘Robin Hood en de roerige reünie’ officieel is begonnen!

Het belevingstheater wordt gehouden in het weekend van Hemelvaart 2024. De kaartverkoop start eind november via deze website!