Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Rabo Clubkas Campagne - Jouw stem is geld waard!

De stemperiode is voorbij, er hebben 117 mensen op ons project Musical Rent gestemd!

Jouw stem heeft een bedrag van 558 euro opgebracht. Een mooie steun in de rug van onze musicalgroep!

Allen bedankt namens Musical Rent en het Openluchttheater Hertme!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt 150.000 euro beschikbaar!

Ook het Openluchttheater Hertme doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Van 19 maart tot en met 7 april is de stemperiode. Alle klanten die bij Rabobank Centraal Twentebankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen een persoonlijke stemcode via de mail of per post.

Elke klant kan drie keer stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Het stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van onze kantoren komen, waarbij ze worden geholpen met het uitbrengen van hun stem.

De uitslag wordt op 19 april bekend gemaakt.We willen de musicalgroep ondersteunen die dit jaar een musical wil uitvoeren in het theater. Dat wordt de Musical Rent, een Amerikaanse rockmusical, gecreëerd door Jonathan Larson en gebaseerd op de opera La bohème van Giacomo Puccini. De musical wordt opgevoerd op 20 en 21 september 2019 en vertelt het verhaal van een groep jonge artiesten en muzikanten. Ze wonen in New York en het heersende HIV-virus zal hun dood betekenen. Een jaar lang worstelen ze met armoede, verslaving, relaties, liefde, verlies, creativiteit en aids. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer leeft? Mag je in deze maatschappij nog zijn wie je wilt zijn? Hoe belangrijk is vriendschap en liefde voor jou?

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan het Openluchttheater voor ondersteuning van de musicalgroep tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank CentraalTwente.