Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Openluchttheater Hertme wint de Zilveren Haring!

Op woensdag 12 juni werd dit jaar wederom de "Bornse Haringparty" bij Theehuis De Karmeliet gevierd. Stichting Theater & Cultuur Hertme, de stichting van Openluchttheater Hertme, was hierbij voor het eerst aanwezig dit jaar. Sinds vier jaar wordt de Zilveren Haring uitgereikt aan een persoon of instantie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de Bornsche gemeenschap. Tevens wordt er een vaatje haring geveild om twee goede doelen met een flinke financiële ondersteuning te kunnen bieden.

Waarnemend burgemeester Gerard van den Hengel mocht de allereerste haring proeven, waarna direct de Zilveren Haring werd uitgereikt. Dennis Wilt verantwoordde deze keuze met de woorden: “Wat zij met al hun vrijwilligers presteren, met zoveel prachtige concerten en dit jaar ook nog eens de Passiespelen, grenst aan het ongelofelijke”.

Als Stichting Theater & Cultuur Hertme van het Openluchttheater Hertme zijn wij ontzettend trots deze prijs in ontvangst te mogen nemen en zijn we blij met deze erkenning die mede mogelijk wordt gemaakt door alle vrijwilligers en hun harde inzet.