Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air: Racoon

Het is alweer een paar jaar geleden dat Racoon op heeft getreden in Hertme. Maar uit het oog betekent zeker niet uit het hart. Daarom komt de band op vrijdag 12 juli weer spelen tijdens een editie van Metropool Open Air in ons openluchttheater!

Vorig jaar verraste Racoon de fans met een Engelstalige single, na een uiterst succesvolle periode waarin de band de hits in het Nederlands schreef en speelde. Tijdens concerten, die steevast uitverkopen, werden songs in beide talen afgewisseld. Maar nieuwe songs in het Engels ontbraken de laatste jaren.

Daar komt nu verandering in. Een volledig Engelstalige plaat is onderweg en als voorloper verscheen Nickel For Goodbye. Meezingen kan op 12 juli in Hertme tijdens Metropool Open Air met Racoon!

De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 9 maart om 10:00 uur. Tickets kun je bestellen via de website van Metropool.

&t=7s