Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air: Nena

Met 25 miljoen verkochte platen is Nena een van de meest succesvolle Duitse artiesten aller tijden! Op zaterdag 31 augustus komt ze bij Metropool Open Air naar Hertme!

In de jaren tachtig begon Nena als de band van Nena Kerner. Met de debuutsingle Nur Geträumt brak ze in 1982 door in de Duitstalige wereld. De opvolger 99 Luftballons zorgde voor de internationale doorbraak van de band. Inmiddels vliegen haar 99 ballonnen al meer dan 41 jaar de wereld rond en geeft Nena nog steeds regelmatig concerten. Sterker nog: ze is momenteel met haar We Belong Together Open Air Tour bezig. Op zaterdag 31 augustus komt Nena als onderdeel van die tour naar Nederland voor een concert in Openluchttheater Hertme.

Het concert in Hertme wordt een unieke rock-‘n-roll ervaring met veel gevoel en hart. “We gaan samen zingen, dansen en het leven vieren”, aldus Nena, die wordt gezien als een van de meest authentieke zangeressen van die tijd.

Kom op 31 augustus naar Hertme en ervaar een uniek stukje Duitse popcultuur. Dit wil je niet missen.

De kaartverkoop start vrijdag 3 mei om 10:00 uur via de website van Metropool.