Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air- Floor Jansen

Op zaterdag 3 september treedt Floor Jansen op in Openluchttheater Hertme!

Inmiddels heeft heel Nederland kennis gemaakt met Floor Jansen door haar deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers. Haar optredens met vertolkingen van onder meer ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez, Lady Gaga's hit 'Shallow’ en haar Engelse versie van Ruben Annink's 'Van De Liefde Weet Ik Niks' bestormen de charts en betekenen haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Haar uitvoering van The Phantom Of The Opera samen met Henk Poort is voor velen het hoogtepunt uit de historie van het programma.

In de jaren daarvoor was Floor vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres en boegbeeld van de Finse metalband Nightwish waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans over de hele wereld optreedt. Daarvoor vierde ze al grote successen als zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever en haar eigen band ReVamp en neemt ze een plaat op met Noorse gitarist Jørn Viggo Lofstad.

Floor Jansen heeft ondertussen ruimschoots bewezen dat ze met alle genres uit de voeten kan en dat ze op alle fronten indruk heeft weten te maken met haar ijzersterke performance. Op 3 september kan je deze wereldster live aan het werk zien in Hertme waar ze met haar band een mooie dwarsdoorsnede uit haar indrukwekkende carrière gaat laten horen!

https://www.youtube.com/watch?...

Kaarten zijn vanaf vrijdag 29 april, 10 uur te bestellen via de website van Metropool.

Heb je vragen over dit concert of één van de andere Metropool Open Air concerten? Neem dan contact op met Metropool.