Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air - Davina Michelle

Samen met Metropool organiseren we ook dit jaar weer meerdere Open Air Concerten. De eerste artiest is bekend: op vrijdag 2 september treedt Davina Michelle op in Openluchttheater Hertme!

Davina Michelle is sinds haar grote doorbraak in 2018 uitgegroeid tot een gevestigde naam die de grootste concertzalen in binnen- en buitenland (vergeet niet dat ze kilometers maakte als support van wereldster Pink! die ze tot haar fans kan rekenen) aan haar voeten heeft. Ze neemt geen deel aan het Eurovisie Songfestival maar steelt met haar performance wel de show ten overstaan van een wereldwijd miljoenpubliek. Haar debuutalbum is uitstekend ontvangen en staat vol met stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs.

Davina Michelle - 'The Power of Water' | First Semi-Final | Eurovision 2021 - YouTube

Het is slechts een kwestie van tijd voordat de carrière van Davina Michelle internationaal een nog grotere vlucht gaat nemen.. Ze is, met meerdere Edisons op zak en topnoteringen in de charts, één van de meest succesvolle en populaire artiesten van dit moment die ook live alle verwachtingen weet waar te maken.

Op 2 september krijg je een prachtige gelegenheid om deze wereldster in wording live aan het werk te zien in het Openluchttheater in Hertme, tijdens Metropool Open Air!

Davina Michelle - No Angel (Official Lyric Video) - YouTube

> Bestel hier je kaarten voor het concert van Davina Michelle!