Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air: BLØF

Ook dit jaar ontbreekt BLØF niet in Hertme! Op 30 augustus reist de band, bijna traditiegetrouw zouden we zeggen, weer af naar ons Openluchttheater in Hertme.

Meer dan dertig jaar is BLØF inmiddels onderweg en er komt nog lang geen einde aan de rit voor deze band die niet meer weg te denken is uit hitlijsten en media. Verschijnt er een nieuw album van de band, dan eindigen er steevast singles in de hitlijst en is het album in kwestie steevast ook lijstaanvoerder van diverse charts. Een grote hoeveelheid noteringen in de Top 2000 is daarnaast hét bewijs dat de muziek van BLØF inmiddels deel uitmaakt van het collectieve Nederlandstalige muzikale geheugen.

De succeslijst is dan ook eigenlijk eindeloos en de band heeft al haar dromen en ambities ongetwijfeld waar weten te maken. Concerten verkopen altijd uit, de band heeft een succesvol eigen festival, er is gespeeld met muzikale helden maar desondanks blijft BLØF gretig. Dat komt ook vooral tot uiting tijdens live optredens die telkens weer aantonen dat alle successen meer dan verdiend zijn.

Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain met Counting Crows, Wat Zou Je Doen, Zoutelande, Horizon… het is slechts een kleine greep uit het arsenaal aan klassiekers dat deze band vanaf het podium kan lanceren. Een concert van BLØF blijft voor fans van de band een hoogtepunt, fijn dus dat de mannen op 30 augustus in ons theater staan!

De kaartverkoop start vrijdag 15 maart om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van poppodium Metropool.