Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Metropool Open Air - BLØF

Dertig jaar BLØF! Ook tijdens het jubileumjaar komt de band naar Hertme - op vrijdag 24 juni in het Openluchttheater!

Dertig jaar hits! Bløf is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en Horizon. Praktisch elke hit is al eens voorbijgekomen in het Openluchttheater in Hertme waar de band inmiddels kind aan huis is.

Sinds de start van de samenwerking tussen Metropool en het Openluchttheater in Hertme hebben de Zeeuwen elk jaar gespeeld tijdens Metropool Open Air. Er zijn maar weinig bands die in staat zijn om het theater tot de nok toe te vullen maar Bløf flikt het kunstje elke keer weer moeiteloos.

Op veler verzoek staat Bløf ook in hun jubileumjaar weer in Hertme om een avond lang alle bekende hits uit de afgelopen 30 jaar, maar ook veel werk van hun nieuwe album Polaroid te spelen. Op 24 juni is het weer zover!

> Bestel hier je kaarten voor het concert van Bløf!
(kaarten zijn te bestellen vanaf vrijdag 22 april - 10.00 uur)