Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Trio Everthree treedt op in Spookhoes

Zondagmiddag 1 mei om 15.00 uur treedt Trio Everthree op in het Spookhoes. De band bestaat uit drie enthousiaste zangers en muzikanten in een kleine bezetting van drums, akoestische Spaanse gitaar en basgitaar.

Trio Everthree bestaat vijf jaar in deze samenstelling. Hun repertoire bestaat hoofdzakelijk uit bekende evergreens zoals die bijvoorbeeld in de Top-2000 te horen zijn. Het publiek wordt verrast met medleys uit verschillende periodes; met ‘gouwe ouwes’ uit de roerige jaren 60 tot nu en ze spelen zowel Nederlands-, Duits- als Engelstalige songs. Van Wim Sonneveld, Cliff Richard, Elvis Presley, Freddy Quinn en Eagles tot Bløf en Danny Vera. En dit is slechts een greep uit het programma van zondagmiddag.

Alle nummers worden live gespeeld. Trio Everthree brengt fijne luistermuziek met nummers die we niet elke dag meer horen. En natuurlijk mag er ook gedanst worden!

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.