Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voorstelling Helligen Hendrik verplaatst naar 11 september 2021

De Zotte Zomer Parade van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het coronavirus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan.

Daarom heeft de nukkige cabaretier, in samenspraak met de theaters, besloten om zijn zomerfeestje een jaar op te schuiven en viert Helligen Hendrik in 2021 zijn 13,5 jarig theaterjubileum.

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt het ‘circus’ Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs openluchttheaters in Markelo, Nijverdal, Eibergen, Losser, Winterswijk en Hertme. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke voorstelling waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan ‘Schoffel-Getje’ is weer nadrukkelijk van de partij.

De nieuwe datum voor het Openluctheater Hertme is vastgesteld op zaterdag 11 september 2021.

De kaarten die bij het Openluchttheater Hertme gekocht zijn blijven vanzelfsprekend geldig, de tickethouders zullen hier zo spoedig mogelijk over worden geïnformeerd. 

Hendrik zelf over de situatie: “Zwoar klootn. Mar net as Bennie Jolink kom ok ik altied weer terug. O’j ut noe leuk veendt of niet”