Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Finale Compositiewedstrijd Ricciotti!

Ricciotti niet normaal!

Ricciotti’s Compositiewedstrijd Finale!

Het Ricciotti ensemble gaat deze zomer het experiment aan om in het nieuwe normaal symfonische muziek te brengen op plekken waar deze doorgaans niet klinkt. Het nieuwe normaal? Niet normaal! En hoewel het Ricciotti gewend is om op te treden op afwijkende locaties, staan ook zij voor het vraagstuk van ‘het nieuwe normaal’. Tijdens Ricciotti’s Compositiewedstrijd zoekt het Ricciotti de ruimte binnen de kaders op. En dat is echt niet normaal!

In Ricciotti’s Compositiewedstrijd zijn componisten uitgedaagd om een muziekstuk te schrijven voor een orkest met musici op 1,5 meter. Hoe klinkt een orkest wanneer musici afstand moeten houden? Welke mogelijkheden ontstaan er bij een andere ruimtelijke opstelling van dirigent en spelers? Componisten (professioneel, student of amateur) hebben de kans gekregen om een muziekstuk met ruimtelijk plan te schrijven. En met deze wedstrijd tourt Ricciotti langs de openluchttheaters in Nederland. De finale van deze competitie wedstrijd wordt gehouden in het Openluchttheater Hertme en wordt er uit de drie finalisten één winnaar gekozen. In de openlucht, mét een professionele jury o.l.v. Daan Manneke.

Voor meer informatie over het Ricciotti ensemble of de Ricciotti niet normaal! tour: www.ricciotti.nl

Tickets: https://openluchttheaterhertme.nl/tickets-openluchttheaterhertme

Tickets!