Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tribute Festival Hertme

Het Tribute Festival Hertme is inmiddels uitverkocht!

Op 8 juli 2023 wordt het Openlucht Theater Hertme omgetoverd tot een waar festivalterrein voor de eerste editie van het Tribute Festival Hertme! Drie verschillende tribute bands van legendarische acts nemen deze middag én avond het publiek mee terug naar de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw. Ervaar de hits van Queen, Bruce Springsteen en Fleetwood Mac in festivalsferen tijdens het Tribute Festival in Hertme!

Het programma:

15.00 uur Poort open     
16.30-18.00 uur Fleetwood Mac door The Cosmic Carnival, Fleetwood Mac The Incredible Story
19.00 - 20.30 uur Bruce Springsteen door The Bruce Band
21.30 - 23.00 uur Queen door Queenmania

LINE UP 2023

Fleetwood Mac: The Incredible Story door The Cosmic Carnival

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan.

En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies maar uiteraard ook Oh Well en Rhiannon. Daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden. Een intense, anderhalf uur durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vier seizoenen en ruim 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival. Nieuw is de ruimte om daarbij in alle vrijheid te kunnen dansen op de vele grooves uit het muzikale universum van Fleetwood Mac.

Bruce Springsteen door The Bruceband

The Bruceband bestaat al ruim 16 jaar en is inmiddels een begrip bij de Sprinsteen kenners in binnen- en buitenland. De band heeft een show vol met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen. Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. "Plezier op het podium maken en alles geven is het motto". De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij "het origineel komt". Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen. Kom ze nu ook bewonderen tijdens het Tribute Festival Hertme!

Queen door Queenmania

Een spectaculair eerbetoon aan Queen en Freddie Mercury. Een geweldige show, ingeleid door de verhalende stem van Enrico Ruggeri, die de buitengewone carrière van een van de grootste groepen in de muziekgeschiedenis schetst. Verrijkt met kostuums, decors en videoprojecties om als echte kenner de grootste hits te beluisteren en mee te zingen. Een concert om de legende van Freddie Mercury nieuw leven in te blazen. De man die nog steeds, bijna dertig jaar na zijn dood, wordt herinnerd als een van de grootste, zo niet de grootste, showman in de geschiedenis. Dit is de formule van Queenmania, een tribute band die in 2006 is ontstaan uit de gemeenschappelijke passie van vier formidabele muzikanten voor Queen.

** UITVERKOCHT**
Het Tribute Festival Hertme is inmiddels uitverkocht!