Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Roodkapje

Zondag 22 september
Aanvang: 15.00 uur
Poort open: 14.30 uur
Speelduur: 40 minuten
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Kaartverkoop en kosten: Een kaartje koop je online en kost € 6,- (inclusief koffie/thee of ranja)

Familievoorstelling Roodkapje

Op zondag 22 september wordt een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal van Roodkapje gespeeld in het Openluchttheater Hertme.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken..

De theatervoorstellingen van Het Kleine Theater zijn er voor het hele gezin. Ze geven een eigen draai aan sprookjes, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Verhalen worden op een ambachtelijke manier verteld, zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.

Bestel snel jouw kaartjes voor deze leuke familievoorstelling!