Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Rapunzel

Datum: zondag 17 september
Aanvang: 15.00 uur
Poort open: 14.30 uur
De speelduur is 40 minuten.
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Kaartjes: Een kaartje koop je online en kost € 6,-

Op zondag 17 september kun je de familievoorstelling Rapunzel bezoeken in het Openluchttheater Hertme! Rapunzel is een ontroerend verhaal over liefhebben en loslaten, en wordt gespeeld door Het Kleine Theater.

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten maar met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit... ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

De theatervoorstellingen van Het Kleine Theater zijn er voor het hele gezin. Ze geven een eigen draai aan sprookjes, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Verhalen worden op een ambachtelijke manier verteld, zonder teveel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.