Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

racoon

Vanwege COVID-19 is Racoon van 2020 verplaatst naar 21 aug 2021 (onder voorbehoud). Voor informatie met betrekking tot het coronavirus en uw tickets voor Open Air, neem contact op met metropool: https://metropool.nl/contact

Het is al weer een tijdje geleden dat Racoon op visite kwam in Hertme. Maar uit het oog betekent zeker niet uit het hart en daarom komt de band op 21 augustus weer spelen op een editie van Metropool Open Air op 1 van de mooiste concertlocaties van Nederland: het Openluchttheater in Hertme!Een kersverse setlist is gegarandeerd want er verschijnt dit najaar een nieuw album met semi-akoestische, Nederlandstalige nummers. De nieuwe single hierboven is een fijn voorproefje. 'Het Is Al Laat Toch' is typisch Racoon. Een klein liedje, dat grote indruk achterlaat. En Nederlandstalig dus, die kaap rondde Racoon voor het eerst toen ze voor de film Alles Is Familie het nummer Oceaan schreven en daarmee meteen hun grootste hit scoorden.Verder krijg je natuurlijk deze avond ook alle Engelstalige hits om de oren en dat zijn er nogal wat. Het wordt ongetwijfeld weer een gedenkwaardige avond!Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?

Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen, zie hieronder voor de locatie van Openluchttheater Hertme. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het Openluchttheater rekent €4,- parkeerkosten.

Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:51 uur en voor de richting Enschede om 00:38 uur.

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht evenals bij Camper- en pleisterplaats Rabo-Scheele. Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op de linkjes.

Handige info
  • Het is niet persé nodig je e-ticket te printen. We kunnen tickets ook scannen vanaf je telefoon.
  • Het Openluchttheater is semi-seated; zitten of staan dus. Het aantal zitplaatsen is beperkt. We raden je aan op tijd te komen als je zeker wil zijn van een zitplaats.
  • Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om zelf een (klap)stoel mee te nemen.
  • Roken is op het terrein alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven plaatsen.
  • Consumpties kun je cash of met je pinpas afrekenen. Metropoolmunten zijn in Hertme niet geldig.
  • Voor iedereen die geen zin of tijd heeft om thuis te koken, of in de loop van de avond trek krijgt, zijn er foodstands op het terrein aanwezig. Ook hier kun je met cash en PIN afrekenen.
  • Professionele camera’s en camera’s met wisselbare lenzen zijn uitsluitend toegestaan op persaccreditatie.
  • Wees zuinig op je oren en vergeet niet je gehoorbescherming mee te nemen. Je kunt ook oordopjes kopen aan onze kassa.