Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mooi Weer festival

Datum: 15 juni 2024
Terrein open: 15.30 uur
Aanvang: 16.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur
De toegang is gratis
Bij ons theater vinden de optredens plaats in ons Spookhoes.
Kijk hier voor informatie over de 4 overige locaties
en het reserveren van je gratis tickets.

Mooi Weer festival

Stap op je fiets of trek de wandelschoenen aan voor ’t Mooi Weer Festival! Op vijf buitenlocaties op Bornse bodem, het groene hart van Twente, komen te gekke bands spelen! En naast muziek is er van alles te doen en te zien. Loop of fiets van de ene naar de andere locatie en je hebt de hele namiddag en avond gegarandeerd een gezellige tijd!

De tweede editie van dit groene festival in open lucht vindt plaats op zaterdag 15 juni en je raadt het al: het gaat alleen door met Mooi Weer! Dus regent ’t pijpenstelen dan trek de schoenen maar weer uit en zet de fiets terug in de schuur. En dan wagen we volgend jaar een nieuwe poging.

Muziek
Er staan een heleboel te gekke bands op het programma, voor ieder wat wils; zo mag je nieuwe en oude muziek verwachten, wordt er muziek gemaakt in allerlei stijlen en wordt er voor jong en oud en alles ertussenin een gaaf optreden verzorgd.

In het Spookhoes bij ons theater treden de volgende bands op:

16.00-17.00 uur: The Big Ashtray

17.30-18.30 uur: Beetroot

19.00-20.00 uur: Treasure

20.30-21.30 uur: Backroad

Alle locaties
Bij het Mooi weer festival zijn er in totaal vijf locaties met elk drie of vier bands die de sterren van de hemel zullen spelen. Je kunt ons deze dag vinden bij het Beekpark in Borne, Hedevelds Bio Ei en Spookhoes in Hertme en Kloostergaarde en Zwanenhof in Zenderen.

Klik hier voor meer info en het complete programma!

Eten & Drinken
We zorgen op elke locatie voor allerlei lekkers te eten en te drinken. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het! Je bent ook net zo welkom om je eigen picknickkleed en versnaperingen mee te brengen. Hoe mooi wil je ’t WEER hebben?!

Gratis toegang
De toegang tot het Mooi Weer festival is gratis. Reserveer hier jouw gratis tickets!