Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kerstkonijn!

Wanneer: Zondag 17 december om 14.30 uur
(poort open om 14.00 uur)
Speelduur: 40 minuten
Waar: in het Spookhoes bij Openluchttheater Hertme
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 – 9 jaar
Kaartverkoop en kosten: Een kaartje koop je alleen online en kost € 6,00

Op zondag 17 december vindt er in het Spookhoes een kerstvoorstelling plaats met in de hoofdrol een kerstkonijn.

Kerstkonijn

Konijn loopt weg van huis en trekt de wijde wereld in. Hij ontdekt de vrije natuur, moet oppassen voor voorbijrazend verkeer en komt in een groentetuin terecht. Maar daar is een kok net bezig een kerstdiner te bereiden. Lukt het Konijn om uit de handen van de kok te blijven?
Na een lange omzwerving komt Konijn bij het kerstcircus. Daar wordt zijn ware aard ontdekt; hij is niet zomaar een konijn, maar een STUNTKONIJN!

Het is een avontuurlijke voorstelling vol (live) muziek, poppenspel en humor, waarbij de verbeeldingskracht centraal staat. Hierdoor is de voorstelling ook goed te volgen voor kinderen die slecht kunnen horen.

Kerstkonijn

Foto: Inger Bal

Over Theater Tique
Theater Tique – afkomstig uit Amsterdam – maakte naam en faam met het blauwe mannetje Tique, en treedt sindsdien op met deze compleet eigen stijl elastische poppen. In een verbluffend samenspel weten de speelsters van Theater Tique deze poppen zo te bewegen dat je je vanaf het eerste moment in hun wereld verplaatst en met hen meeleeft. De speelsters zijn interactief met elkaar en met het publiek en de avonturen worden vol spanning, humor en emotie gebracht.

Theater Tique laat zien dat je met een minimum aan decor theater kunt maken en een groot publiek - van jong tot oud – kunt boeien. Theater in optima forma!