Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

het Relámpago trio

Huiskamerconcert door Het Relámpago trio
Datum: Zondag 3 maart 2024
Locatie: ’t Spookhoes bij het Openluchttheater
Zaal open: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17.00 uur
Entreeprijs: € 10,00 (incl. kop koffie/thee), tickets zijn online verkrijgbaar
Parkeren achter het Openluchttheater is gratis

Huiskamerconcert Het Relámpago Trio

Het Relámpago Trio ontmoette elkaar voor het eerst in 2019 als kersverse conservatorium studenten aan ArtEZ, Zwolle. Ilse Kok (accordeon) doet inmiddels haar master in Tilburg en Reinout de Vey Mesdagh (cello) en Firiël Werners(dwarsfluit) studeren dit jaar af in Zwolle. De bijzondere combinatie (accordeon, cello en fluit) vraagt ook om bijzondere muziek. Het repertoire is altijd zeer divers. Klassieke stukken komen voorbij, maar ook juist de volksmuziek wordt mooi vertolkt door deze klankcombinatie. Echter, wordt niet alleen bestaande muziek gespeeld, ook vele (vrije) improvisaties passeren de revue.

Op het programma van zondag 3 maart staan onder andere improvisaties over Volksmelodieën, De Zwaan van Saint Saëns, Scarlatti sonata (accordeon solo), tango’s en ierse tunes, en een sonate en cello suite van Bach.

Dit concert is onderdeel van een reeks huiskamerconcerten die ingevuld worden door ArtEZ Conservatorium Zwolle studenten.