Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

helligen hendrik

Informatie:

Datum*: 11 september 2021
Aanvang: 20.00 uur
Terrein open: 19.00 uur
Tickets: € 21,50

*De voorstelling is verplaatst van 5 september 2020 naar 11 september 2021 vanwege het COVID-19 virus. Tickets die besteld zijn voor de voorstelling van 5 september zijn 11 september 2021 gewoon geldig. Tickethouders die hun tickets hebben besteld voor 22 april 2020 hebben een e-mail gehad met verdere informatie.

Hendrik’s Zotte Zomer Parade

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, komt Helligen Hendrik de komende zomer langs het Openluchttheater Hertme. Dit mede om te vieren dat de norse cabaretier twaalf en een half jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken.