Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

halloween

Zaterdag 30 oktober

Poort open: 17.00 uur
De Grote Magie Show 1: aanvang 18.00 uur
Griezelbos: 19.00 uur

De Grote Magie Show 2: aanvang 19.15 uur
Griezelbos: 20.00 uur

Halloween in het Openluchttheater Hertme!
Stap op zaterdag 30 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels!

Dit jaar staat alles in het teken van magie en tovenarij. Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken.

Daarna wordt iedereen verwacht aan de voet van de kasteeltoren, waar te midden van knetterende vuren, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen de heks Wientje opwachting maakt voor een griezeldans. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Een beetje spanning zal er wel zitten, maar het wordt vooral gezellig griezelen.

En wie daarna nog durft kan deelnemen aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt en vuurspuwers en mysterieuze figuren op je wachten.

Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die durft!

Let op: het theater houdt zich aan de geldende coronaregels. Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een geldig coronabewijs laten zien.